Inno-Sight.

Omdat een financieringsaanvraag beter, sneller en makkelijker kan.

Inno-Sight is een FinTech start-up en is opgericht door Mark Visser. Met zijn jarenlange ervaring bij een grootbank binnen het kredietverleningsproces, viel het hem op dit proces vaak uiterst moeizaam verloopt. De reden? Vaak komen de uitgangspunten tussen ondernemers en kredietverleners niet overeen. Mark wist zeker dat het regelen van financiering beter, sneller en makkelijker kan. Inno-Sight is het bewijs. Onze liquiditeitsprognoses en rentabiliteitsbegrotingen geven banken direct het gewenste inzicht én maken de dromen van ondernemers werkelijkheid. Eindelijk.

Innovatie in inzicht

Financiële prognoses voor ieder bedrijf. Op iedere manier mogelijk.

De drie beloften van Inno-Sight.

Overzicht

We brengen ieder mogelijk scenario in kaart om zo alle kansen en mogelijkheden te overzien. Dit vertalen we door naar overzichtelijke financiële prognoses. Op deze manier verkrijgen bedrijven inzicht in hun financieringsmogelijkheden en kunnen financiers een gedegen keuze maken. En bespaart het hen ook nog eens mankracht, tijd en geld.

Inzicht

Onze producten zijn kwalitatief onderbouwd. Alle prognoses voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn volledig objectief van aard. Met onze prognoses en rapporten snapt u hoe het financieel zit, maar ook wat de toekomst u brengt. Een volledig inzicht in alle - voor u relevante – scenario’s.

Innovatie

Inno-Sight vernieuwt de financiële sector. Als Fintech bedrijf verbeteren wij constant onze producten én onszelf. We herdefiniëren het bestaande financieringsproces voor het midden- en kleinbedrijf. Door onze datamodellen te matchen met de financiële gegevens van uw bedrijf, vergroten we uw kans op financiering. Uniek in de branche.