Vraag voorbeeld
rapportage aan.

Niets maakt het duidelijker dan een goed voorbeeld. Zo ook met onze rapportages. Vul uw e-mailadres in en vraag een voorbeeldrapportage aan.

9,1

Geldverstrekkers beoordelen de kwaliteit van de innosight rapportages gemiddeld met een 9,1.

150+

Rapportages met succes opgesteld door innosight.

200+ mln

Aan financieringen & investeringen opgehaald aan de hand van onze rapportages.

Mask

Een volledig onderbouwde financiële rapportage.

Heeft u een financieel vraagstuk waar extra expertise voor nodig is? Wilt u vooruitkijken op wat komen gaat of daar advies over geven? Neem onze financiële rapportages in overweging. Het scheelt u veel tijd en uw klant krijgt er compleet inzicht voor terug. Met meerdere scenario’s, cashflow prognoses & complete doorrekeningen in één oogopslag. Wij doen het financiële rekenwerk, u focust op het advieswerk.

Vanaf prijs:
€ 1.495,00

•   Bedrijfsinformatie
•   Overzichtelijke charts
•   Meerdere scenario’s mogelijk
•   Prognoses voor 3 jaar op maandbasis
•   Winst & verlies, balansposities
•   Kasstromen & financiële ratio’s

*bedragen zijn vanaf prijzen en exclusief BTW

In eigen huisstijl.

Tuurlijk heeft uw accountants- of advieskantoor een eigen huisstijl. Innosight denkt hierin graag mee. We kunnen onze rapportages geheel naar wens in uw huisstijl opmaken. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Veelgestelde vragen.

Als u de rapportages van innosight gebruikt, kunt u zich als accountant of adviseur volledig focussen op het advieswerk. Wij staan voor samenwerking, maatwerk, onafhankelijkheid en kwaliteit. Hoogwaardige rapportages voor het gewenste inzicht en tegen een acceptabele prijs.

Wij stellen onze rapportages op voor accountants, adviseurs, investeerders en geldverstrekkers. Hun klanten zijn o.a. start-, scale-ups en MKB-ondernemingen. Onze doelgroep kan haar klanten, met behulp van onze rapportages, volledig ondersteunen & adviseren waar en wanneer het nodig is.

Maatwerk. Bedrijfsinformatie. Overzichtelijke charts. Meerdere scenario’s mogelijk. Prognoses voor 3 jaar op maandbasis gesplitst in winst- & verliesrekeningen, kasstromen, balansposities en ratio’s. Dit alles ondersteunend aan het doeleinde van de rapportage en in de taal van de besluitvormer.

Onze rapportages kunnen gebruikt worden voor het financieren van de gewenste investeringsplannen en het herfinancieren van bestaande schulden. Daarnaast geeft het inzicht in toekomstige scenario’s bruikbaar voor diverse vraagstukken, bedrijfsovernames en bijzonder beheer situaties.

Indien gewenst kunnen wij de rapportage aanpassen aan de huisstijl van jullie als accountant of adviseur, of indien nodig van de onderneming zelf. Hiervoor geldt dat dit maatwerk betreft waarover wij graag in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Plan een demo in met een van onze financiële experts.

Vul uw gegevens in en wij plannen vrijblijvend een afspraak.

 

Wat u kunt verwachten:

  • Gesprek met een financieel expert
  • Een call, koffie en/of een presentatie
  • Uitleg over onze software & werkwijze
  • U ontvangt een voorbeeld rapportage

 

Vul hier uw gegevens in

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.