Vraag voorbeeld
rapportage aan.

Niets maakt het duidelijker dan een goed voorbeeld. Zo ook met onze rapportages. Vul uw e-mailadres in en vraag onze voorbeeldrapportage aan.

9,1

Creditverstrekkers beoordelen de kwaliteit van Innosight rapportages gemiddeld met een 9,1.

240+

aanvragen met succes behandeld door InnoSight software.

850 mln.

aan investeringen opgehaald aan de hand van onze rapportages.

Mask

Een volledig rapport voor uw investeringsplannen en (her)financiering.

Gaat u nu aan de slag voor een financieringsaanvraag? Neem onze financieringsrapportage in overweging. Het scheelt u veel tijd en uw klant krijgt er een compleet investerings- of financieringsplan voor terug. Met meerdere scenario’s in één oogopslag. Want wij doen het financiële rekenwerk, u focust op het advieswerk.

Vanaf prijs:
€ 1.495,00

•   3 scenario’s per prognose
•   Prognoses per 36 maanden vooruit
•   5 standaard charts in financieel plan
•   Geheel op maat gemaakt

*bedragen zijn vanaf prijzen en exclusief BTW

In eigen bedrijfsstijl.

Tuurlijk heeft uw accountants- of advieskantoor een eigen huisstijl. Daarom hebben wij onze software zo aangepast dat de rapportages in uw huisstijl zijn op te leveren.

Veelgestelde vragen.

Als u de financieringsrapportages van Innosight gebruikt, kunt u zich als accountant of financieringsadviseur volledig focussen op het advieswerk eromheen. In de wetenschap dat de rapportages die u ontvangt compleet zijn, snel geleverd, met vooruitzichten voor de komende 36 maanden. En tegen een scherp tarief.

De rapportages zijn voor accountants, financieringsadviseurs en geldverstrekkers van grote waarde. Zij kunnen hiermee hun klanten helpen bij het vormgeven van hun toekomstplannen. Wij stellen de rapportages op met complete informatie voor de geldverstrekkers. Zodat er snel duidelijkheid is voor iedereen.

In de financieringsrapportages van Innosight zijn de complete cashflowprognoses voor de komende 36 maanden opgenomen. Volledig berekend op basis van maar liefst drie verschillende scenario’s. Inclusief een investerings- of financieringsplan. Uitermate nauwkeurig en in de taal van de geldverstrekker opgesteld.

Onze rapportages kunnen gebruikt worden voor het financieren van de gewenste investeringsplannen en het herfinancieren van bestaande schulden. Daarnaast geeft het inzicht in toekomstige scenario’s bruikbaar voor diverse managementvraagstukken, bedrijfsovernames en bijzonder beheer situaties.

Indien gewenst kunnen wij de rapportage aanpassen aan de huisstijl van jullie als accountant of financieringsadviseur, of indien nodig van de onderneming zelf. Hiervoor geldt dat dit maatwerk betreft waarover wij vooraf in gesprek gaan met elkaar.

Plan een demo in met een van onze experts.

Vul uw gegevens in en wij plannen
vrijblijvend een gratis adviesgesprek.

 

Wat u kunt verwachten:

  • In gesprek gaan met een financieel expert
  • Een call via Microsoft Teams (30 minuten)
  • Uitleg over onze software
  • U ontvangt een voorbeeld rapportage

 

Onderstaande klanten gingen u voor:

Vul hier uw gegevens in

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.