Haalbaarheid is troef.

De investerings- en financieringsplannen vormen samen met de historische jaarcijfers het uitgangspunt voor de financieringsrapportage. De financieringsrapportage laat de effecten zien op maandniveau en geeft direct en begrijpelijk inzicht in de haalbaarheid van de investerings- en financieringsplannen. In de taal die de geldverstrekker spreekt.

Wij de software, u het advies.

 

3 in 1

Rapportages bieden inzicht op basis van drie verschillende scenario’s, in één oogopslag.

36

Rapportages bieden de gewenste doorberekeningen in cashflow, 36 maanden vooruit.

Als accountant of financierings­adviseur staat u aan de basis van oneindig veel financierings­rapportages.

Mask

Voordelen voor
u als adviseur.

Hebt u een krappe bezetting? Wilt u meer efficiency in uw organisatie brengen? Wilt u zich meer focussen op het advieswerk? Voor alle accountants en financierings­adviseurs zijn de financierings­rapportages van Innosight een ware uitkomst. Snelle doorberekeningen. Compleet. Nauwkeurig. Ontwikkeld vanuit een bancaire achtergrond. Meer kans van slagen. Inhoudelijk sterk met de juiste analyse en beoordeling.

Voordelen voor
uw klanten.

U helpt uw klanten met een doortimmerde rapportage die meteen de juiste taal spreekt bij de uiteindelijke geld­verstrekker. Uw klanten verliezen weinig tijd. De kans van slagen schiet omhoog waardoor enkel ondernemers eerder kunnen beschikken over de gewenste financiering. Waarmee ze hun voorgenomen investeringen kunnen doen, kunnen uitbreiden en kunnen groeien.

Vraag een voorbeeld­rapportage aan.

Niets maakt het duidelijker dan een goed voorbeeld. Zo ook met onze rapportages. Vul uw e-mailadres in en vraag onze voorbeeld­rapportage aan.

 

Veelgestelde vragen.

Na ontvangst van de historische gegevens voeren wij met behulp van onze eigen software een (data) analyse uit en ontwikkelen wij diverse scenario’s en rekenen die door in rentabiliteit, liquiditeit en solvabiliteit, inclusief de belangrijkste ratio’s.

De cashflow methode die gebruikt wordt is de indirecte kasstroom methode op de wijze zoals deze door de banken gebruikt wordt. De rapportage is obv 36 maanden vooruit

Innosight kan ongelimiteerd investerings- en (her)financierings­plannen inbouwen voor de komende 36 maanden vooruit.

De 3 scenario’s worden gegenereerd op basis van toekomstige omzet- en kosten­ontwikkelingen en (gewenste) werkkapitaal­mutaties. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de incidentiele mutaties en de gevolgen van de investerings-en financierings­vraagstukken.

Ja, wij kunnen maandelijkse verschuivingen in de resultaten en werkkapitaalontwikkelingen meenemen in onze rapportages.

Plan een demo in met een van onze experts.

Vul uw gegevens in en wij plannen
vrijblijvend een gratis adviesgesprek.

 

Wat u kunt verwachten:

  • In gesprek gaan met een financieel expert
  • Een call via Microsoft Teams (30 minuten)
  • Uitleg over onze software
  • U ontvangt een voorbeeld rapportage

 

Onderstaande klanten gingen u voor:

Vul hier uw gegevens in

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.