Haalbaarheid is troef.

De toekomstplannen van een onderneming vormen, samen met de historie, het uitgangspunt voor de financiële rapportages. Innosight laat de effecten van maand tot maand zien op basis van meerdere scenario’s. Scenario’s die opgesteld worden door nauwkeurig te kijken naar een onderneming en haar geld- en goederenstromen. Onze rapportages geven direct en begrijpelijk inzicht in de haalbaarheid van de toekomstige plannen. Dit in de taal van investeerders, geldverstrekkers & stakeholders.

Wij de rapportages, u het advies.

 

3 in 1.

Rapportages bieden inzicht op basis van verschillende scenario’s, in een oogopslag.

36.

Rapportages bieden de gewenste doorberekeningen in cashflow, 36 maanden vooruit.

Als accountant of adviseur staat u aan de basis van oneindig veel financiële rapportages.

Mask

Voordelen voor u als
accountant of adviseur.

Hebt u een krappe bezetting? Wilt u meer efficiency in uw organisatie aanbrengen? Wilt u zich meer focussen op het advieswerk? Voor alle accountants en adviseurs zijn de rapportages van innosight een ware uitkomst. Ontwikkelt vanuit een financiële en bancaire achtergrond. Snelle doorberekeningen. Compleet. Nauwkeurig. Meer kans van slagen. Inhoudelijk sterk met de juiste analyse.

Voordelen voor
uw klanten.

U helpt uw klanten met waterdichte rapportages die meteen de juiste taal spreken van investeerders, geldverstrekkers & stakeholders. Hierdoor helpt u uw klanten met waardevolle inzichten en adviezen. Uw klanten verliezen geen waardevolle tijd. Zodat zij kunnen ondernemen, bewegen en groeien!

Vraag een voorbeeld­rapportage aan.

Niets maakt het duidelijker dan een goed voorbeeld. Zo ook met onze rapportages. Vul uw e-mailadres in en vraag een voorbeeldrapportage aan.

 

Veelgestelde vragen.

Na ontvangst van de historische gegevens en verwachtingen voeren wij met behulp van onze eigen software een (data) analyse uit en ontwikkelen wij diverse scenario’s en rekenen die door in rentabiliteit, liquiditeit en solvabiliteit, inclusief de belangrijkste ratio’s.

De cashflow methode die gebruikt wordt betreft de indirecte kasstroom methode. Dit voor drie prognose jaren op maandbasis.

Innosight kan ongelimiteerd investerings- en (her)financieringsplannen inbouwen op maandbasis voor de komende drie jaar.

De 3 scenario’s worden gegenereerd op basis van diverse toekomstige omzet- en kostenontwikkelingen en (gewenste) werkkapitaal mutaties. Daarnaast wordt er rekening gehouden met mogelijke incidentele mutaties en de gevolgen van de investerings- en financieringsplannen.

Ja, wij kunnen maandelijkse verschuivingen in de omzet, kosten, resultaten en (gewenste) ontwikkelingen in werkkapitaal opnemen in onze rapportages.

Plan een demo in met een van onze financiële experts.

Vul uw gegevens in en wij plannen vrijblijvend een afspraak.

 

Wat u kunt verwachten:

  • Gesprek met een financieel expert
  • Een call, koffie en/of een presentatie
  • Uitleg over onze software & werkwijze
  • U ontvangt een voorbeeld rapportage

 

Vul hier uw gegevens in

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.